Dance like nobody’s watching WOW -tanssitapahtuma perjantaina 11.10.

Syksy tekee tuloaan, mutta Helsingin syysiltaan tuo valoa ja lämpöä Wow People Dance Party. Tämä riemukas tanssitapahtuma kokoaa yhteen tanssin ystävät juhlimaan iloa, toivoa ja yhteisöllisyyttä!

Wow People Dance Party ei ole pelkästään bileet — se on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotoilla tuetaan Naisten Pankkia ja Mieli ry:tä. Tule mukaan tanssimaan, nauramaan ja tekemään hyvää yökerho Maxineen perjantaina 11.10.2024.

Iloa, toivoa ja hyvää pöhinää

Dance like nobody’s watching WOW-tanssissa on vain yksi sääntö: vedä täysillä ja anna muille tilaa. Kun muiden arvostus ja yhteisfiilis on kohdillaan, sama ilo ja rytmi tarttuu kaikkiin – tanssilattialla me kaikki ollaan tähtiä! Musiikkina on discohittejä kautta aikojen.

Liput ovat 12 euroa (+ tilausmaksu 1,50 euroa). Osta bilelippu ja saavu paikalle tanssimaan. Jos et pääse paikalle, mutta haluat tukea tapahtumaa ja hyväntekeväisyyttä, osta kannatuslippu.

Osta lippusi osoitteesta lippu.fi.

Naisten Pankki on saanut kahden aiemman tanssitapahtuman ansiosta 5 500 euroa kehittyvien maiden naisten tukemiseen. Tule jälleen mukaan tanssimaan maailmasta parempi!

Järjestäjänä toimii WOW-team. Se on intoutunut joukko eri-ikäisiä tanssin ystäviä, joita yhdistää halu parantaa maailmaa, vaikka yksi tanssiaskel kerrallaan. Lisätietoja WOWsta.

Turvallinen tila juhlia

Wow People Dance Partyssa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että jokainen voi tanssia ilman huolta tai pelkoa toisten häiritsevästä käytöksestä. Turvallinen tila takaa, että kaikki voivat olla omia itsejään ja nauttia tapahtumasta täysillä. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Tämä on paikka, jossa ystävällisyys, kunnioitus ja hyväksyntä ovat kaiken perusta. Jokainen osallistuja on osa yhteisöä, joka tukee toisiaan ja luo yhdessä unohtumattoman tanssielämyksen.

Nähdään tanssilattialla!

Kutsumme sinut mukaan luomaan yhdessä iloa ja toivoa Helsingin syysiltaan. Wow People Dance Party on täydellinen tilaisuus nauttia hyvästä seurasta, upeasta musiikista ja tehdä samalla hyvää. Tuo ystäväsi mukanasi ja anna tanssin viedä — yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman paikan, yksi tanssiaskel kerrallaan.

Paikka: Ravintola Maxine, Urho Kekkosen katu 1 A, 00100 Helsinki

Tervetuloa mukaan luomaan iloa ja hyvää energiaa — juuri sitä, mitä tarvitsemme tänä syksynä.