Kuukausikokous 25.9. Tapiolan Palvelukeskuksessa

Terveysasioita käsitellään mediassa usein ja paljon. Luemme, mutta johtaako lukeminen toimintaan, onkin hyvä kysymys. Ilmeisimmin omaksumme asioita paremmin, kun näemme ja kuulemme puhujaa ja voimme tehdä kysymyksiä.

Syyskuun kokouksessa puhuu Kaija Kiiskinen. Hän on lääkäri, Naisten Pankki Espoon hallituksen jäsen ja aktiivinen vapaaehtoinen. Kaijalla on meille kiinnostavaa asiaa. Meidän kannattaa kuunnella etenkin, jos ajatuksemme on epäileviä. Saatamme uskoa, että parasta ennen -päivämäärämme meni jo.

Tärkeä aihe koskettaa jokaista. Tilaisuudessa mahdollisuus keskusteluun.

Kuukausikokouksissa varataan osuus Naisten Pankki Espoon ajankohtaisille asioille. Tilaisuudessa on myynnissä Naisten Pankin kahvia, teetä, kasseja, laukkuja ym. Ostokset pyydetään maksamaan yleisimmillä maksukorteilla. Tilaisuuden tuotto käytetään kehittyvien maiden naisten koulutukseen ja yrittäjyyteen.

Palvelukeskuksen tilaan mahtuu jopa 100 henkeä. Ilmoittautumista ennakkoon ei tarvita. Tietoa tilaisuudesta saa mielellään jakaa eteenpäin.
Palvelukeskukseen vievä ovi on aivan Etolan liikkeen oikealla puolella. Rapunovi avautuu automaattisesti. Palvelukeskuksen tilat ovat 3. kerroksessa, jonne on käytössä useita hissejä.

Oletko kiinnostunut järjestämään kuukausikokouksia? Ota yhteys puheenjohtaja Anne Elovaaraan anne.elovaara@iki.fi.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo
espoo@naistenpankki.fi